Sider

torsdag 26. august 2021

Hvis våre hunder var folk, hva ville de hatt på seg ❤️

Det er mye rart Caroline og jeg kan finne på å snakke om når vi er ute sammen og kjører hund. I kveld tok det mildt sagt litt av. 

La meg først påpeke at vi begge vet hva antropomorfisme er, men litt moro kan man ha det ❤️

Så hva hadde egentlig stilen til den enkelte hund vært hvis de hadde vært et menneske?

- Mikke er den eldre karen som ikke innser det selv. Han ville kledd seg som en tenåring og ikke innsett det selv. Ikke minst ville han sjekket opp altfor unge damer.

- Gonzo kler seg i olabukse og joggesko. Han hadde hatt en kul band t-shirt med med et rockeband på, og hjemmelaget ullgenser for å glede bestemor. Han ville gått på rockekonserter og ellers tatt livet med ro.

- Saxo er den atletiske som alltid går i singlet og løpetights. Han ville brukt penga sine på proteindrikker og medlemsskap på treningssenter.

- Oliver kler seg i Hawaii skjorte med dyp utringing ned til livet og mye bling. Han stiller alltid kun i boxer i tilfelle damebesøk.

- Lexi er en dame som alltid går med pene antrekk og gjerne med hatt. Liker teaterbesøk og champagnelunsjer.

- Kari er en ballerina som trives best med rosa ballerinaskjørt. Ikke det at hun gidder anstrenge seg så mye, selv om hun prøver få oss til å tro det.

- Faina har ennå ikke blitt voksen, så hun går med bobledress og har alltid med seg spann og spade. Hun vil ikke gå glipp av moro.

- Kua er en dame med knute i nakken og briller på nesen. Alltid ikledd i strengt og elegant antrekk. 

- Lilly ikler seg cowboystøvler og olabukse med et belte med gigasvær spenne. Innimellom er hun også å se en en Felleskjøpet onepiece. 

- Moby er godt voksen, men trives godt i snekkerbukse med sixpence`n på snei. Ellers er han hjemmekjær og liker popkornkvelder.

- Elmer er alltid i kledd siste mote hva gjelder merkevare av dress.  Trives godt på by`n og er poppis hos damene. Liker å fremstå tøffere enn det han er.

- Herman går alltid med grønne shorts og kortermet skjorte hvor han pludrer med reptiler og andre kryp.

- Octavia er alltid moteriktig og feminint kledd hvor hun kan fremheve sine former.

- Melissa går for baggy jeans, hettegenser og er en av gutta. Er ofte å finne på ræggerpartys.

- Olaf går som vanlig med sine for korte bukser med lapper, hjemmestrikka klær og lua på snei. Han vil helst være hjemme hos mora si. 

- Pernst varierer med siste moteriktige turklær eller kledelige dresser, og har ofte sixpence`n på snei. Han tilpasser seg ethvert miljø.

- Ella går alltid i sukkersøte, blomstrete og søte kjoler, og musefletter med sløyfer. For å ikke glemme ballerinaskoene.

- Ulsom tar det hakket videre med de høyeste hælene, den kuleste skinnbuksa og jakka.

- Tur går alltid i tweeddress og rutete skjorte. Og man må aldri glemme den cubanske sigaren på innerlomma.

- Alva går alltid i funksjonelle og fine turklær, og har alltid tursekken klar. Ingen hendelse stopper henne.

- Jergul trives best i tights og korte topper, så hun har tilnærmet fri bevegelse til å ta en dans om muligheten byr seg.

- Arja sine turklær er godt lappa. Og rett som det er kan du se henne med kne og albuebeskytter, samt hjelm så hun ikke skader seg.

- Blue er alltid kledd som en middelaldrende velkledd dame i de fineste drakter, og hun bærer alt med verdighet.

- Ulf er velkledd uten å ta den helt ut. Han kler seg etter sin alder og går gjerne med hatt. Men kan sees i arbeidstøy om noen trenger et par ekstra hender.