Sider

tirsdag 16. mai 2017

Sånn går nå dagene ❤️

 
På tur med de faste innehundene og regnvær inget hinder. 
 
Gode lille Herman søkkvåt, men koste seg på tur.
 
Baloo og Oliver gresser som to kuer.
 
En liten treningstur med Lexi, Saxo, Gonzo, Pelle, Kraft og Faina.
 
Søte, men møkkete Faina er 3 år gammel. Hun er ei lita, men en lynrask og superenergisk tispe. Faina er fra vårt første kull, og er etter Saxo og Lexi.
 
Digger denna karen. Saxo blir faktisk 8 år i juli, men oppfører seg som en unghund. Det eneste tegnet på at han er en godt voksen kar er de hvite stikkelhårene i ansiktet, men det gjør han bare enda mer sjarmerende.
 
Herlige Gonzo gutten har rukket å bli 8 år. Alltid den som blir mest møkkete på treningsturer, og på toppen av det hele pleier han gni ansiktet på bakken under vanninger og etter tur. 
 
Yngstemann i flokken, lille Elmer blir 1 år om en drøy måned. Er superfornøyd med denne lille karen.
Gullegode Torden, unnskyld jeg glemte bursdagen din den 12. mai. Du ble jo hele 10 år. Godt du er så snill at det ikke skulle mere til enn litt godis før du tilga meg.
 
Flinkisen Pelle har rukket å bli nesten 6,5 år. Han er den første valpen vi fikk i hus. Fantastisk hund på alle måter. Han og Saxo har bodd sammen siden vi flyttet til Tomter for 6 år siden. De gutta er "lost" uten hverandre.
 
Kosestund med 2 år gamle Valemon. En grom kar han. Jeg ser så mye av Argus i Valemon sin atferd og oppførsel. Ikke rart da Argusen er pappa'n hans.

Ja sånn går dagene hos oss. Korte treningsturer hvis temperatur, eller gåturer og lek & moro.