onsdag 24. mai 2017

Hundebesøk ❤️

I dag skal det skrives mest om en hund som ikke er vår. Det er nemlig en herlig gutt på FOD gården som jeg har falt pladask for, så når Caroline er på jobb sender hun titt og ofte bilder og videosnutter av den hunden. 
 
I går besøkte jeg Caroline på jobb, og gikk samtidig tur med et par hunder. Nanook heter hunden på bildet. En flott schæfer/polarhundmix.
 
Dette er herlige Leo som jeg har falt pladask for. Gikk tur med han også selvfølgelig.
 
I dag kom selveste Leo på besøk til oss. Fikk være i hagen med Baloo, Emil og Faina. Sistnevnte syns han var veldig morsom å leke med. Hilse på Lilly, og være med på tur med Oliver fikk han også.
 
En så herlig gutt, en real eventyrblanding. Vi fikk en god kosestund før Caroline kjørte han tilbake. En sliten gutt, full av masse nye inntrykk, og jeg tror han hadde en fin ettermiddag hos oss. Velkommen tilbake goingen.
 
I dag var det Herman sin tur til å få pelsen sin nappet hos The Dogs Dream på Vågsenteret. Har nappet han noe selv, men får ikke helt dreisen på det. Syns lillemann ble så fin, selv om det kanskje ikke fremkommer så bra på bildene.