Sider

torsdag 11. mai 2017

Kort fra oss ♥

Det er en stund siden forrige blogginnlegg nå, men jeg har oppdatert med en del bilder på facebook og instagram da ♥ Selv om vi ikke har konkurrert denne sesongen, og sesongen nå attpåtil er over, så har det vært nok å henge fingrene i. Det er alltid noe å gjøre med hunder, hundegård, hus og hage. Hvis det ikke er temperatur for å trene hundene foran vogn, så skal de ha en varierende dag med turer, løpe løse og ha mental trening flere timer om dagen. Er en koselig tid selv om både hundene og vi syns de varmeste dagene som har vært har vært for varme! Flere av hundene har badet i Mjær og Lyserenvannet.

I 5 dager har vi passet Jack/Parson Russel terriere da eier var på sykehuset. Det var 4 nyfødte valper, samt mor, far og en hanne fra et tidligere kull. Trist at en av valpene døde dagen etter de kom, men den var svaklig. De var her fra onsdag forrige uke, til mandag denne uken. Dessverre gikk vi derfor glipp av pelsstellkurset for Griffon, samt agilitytrening i helgen. Hadde gledet meg til den dagen.

La ut en artikkel jeg skrev for noen år siden på bloggen i dag også: Tiltak potehjerte

Besøk også gjerne vår hjemmeside http://www.huskybanden.com eller vår fbside https://www.facebook.com/pages/Huskybanden/186558051419185