Sider

onsdag 1. februar 2017

Så startet vi februar ❤️

Bortsett fra Lexi som ikke er i trening pga brudd i tåa i romjula og Kraft som er nylig kastrert, så har resten knallstartet februarmåned. 
 
To flotte fine 6-spann var ute på hver sin treningstur på formiddagen. Her er dagens andre spann bestående av Saxo, Tolga, Valemon, Torden, Mikke og Gonzo.
 
Da var dagens siste økt unnagjort.
 
I kveld gikk jeg en fin tur med griffene og Elmer. Ikke bare, bare for Elmer å holde fokus når jeg sier høyre, venstre, hold høyre osv med fire griffer rundt beina. Han er bare drøyt 7 mndr, men superflink gutt. Også ble det innkallingstrening med han og flere av de små. Det var litt regn og minusgrader, så småtrolla fikk genser på. Faktisk første gang denne vinteren jeg har kledd på alle for tur. Så lenge de er i bevegelse holder de godt varmen hvis det er minusgrader og tørr luft. Østfold er ikke akkurat så kald del av landet. 
 
Lilly og Herman er våre siste griffer. Lilly flyttet hit 6. mars og Herman 28. desember i fjor. Vi eier ikke Herman, men han er på "besøk" inntil videre... Både huskyer og griffoner er som chips... Det holder ikke med bare en! Baloo har selv valgt å ta livet med ro i dag. Korte turer og leke med Elmer og Faina.