Sider

mandag 30. september 2019

Strikkedilla fra Valley Knits / Villmarksgensere ❤️

Boka Villmarksgensere av Linka Neuman, Valley Knits har virkelig åpnet en ny strikkeverden for meg. Jeg har alltid vært utålmodig når det gjelder strikking, selv om jeg har strikket siden jeg var ei lita jente. Jeg har heller aldri likt å strikke mønster! Det mest kompliserte mønsterstrikk jeg har laget er en baggy Marius-lue. Jeg elsker strikkagensere ❤️ Jeg har fulgt Valley Knits på Instagram lenge, og sett alle de vakre genserne. Da jeg så hun skulle gi ut bok, visste jeg at den SKULLE jeg ha!
"Alle" strikker Villmarksgenseren, og jeg tenkte at jeg måtte prøve. Jeg tenkte jeg skulle prøve å strikke en genser til Caroline, og jeg var så heldig at en skulle strikke til meg ❤️ Vi valgte Viking Hobbygarn til genserne.
Hipp hurra! Jeg klarte fullføre denne på 10 dager ❤️ Om jeg kan si det selv ble jeg litt stolt av denne, og Caroline ble veldig fornøyd ❤️ Hun har liksom ikke vært noe særlig til å bruke ull, og vi har hatt mange diskusjoner om ull vs. fleece opp gjennom årene.

Som sagt var jeg så heldig at en strikket Villmarksgenser til meg også ❤️ Jeg ble strålende fornøyd med fargene og genseren. Tusen millioner takk, du vet hvem du er ❤️❤️❤️

Jeg fikk litt dilla etter å ha klart fullføre min første mønstergenser, så mandag for en uke siden kjøpte jeg garn til Pilegrimsgenseren, også den fra boka Villmarksgensere. Nå valgte jeg garnet Àlafoss Lopi. Startet på denne mandag kveld, og ble ferdig søndag kveld. Hadde aldri trodd jeg skulle klare det på bare seks dager, men jaggu det klarte jeg! Veldig fornøyd med denne genseren, så den beholder jeg selv.

Caroline har utenom Villmarksgenseren, satt flere av genserne fra boka Villmarksgensere på ønskelista. Hun har bladd ivrig i boka hun også. Men her om dagen trodde jeg hun hadde ramlet i dusjen og slått seg i hodet. Da hun kom ut fra badet her om dagen hadde hun bestemt seg for å strikke Villmarkspannebånd. Før jeg visste ordet av det hadde hun laget seg bruker på Ravelry og kjøpt oppskrift. Àlafoss Lett Lopi ble kjøpt inn, og med litt starthjelp og veiledning satte hun i gang. Dette går jo over all forventning ❤️