Look no BALLS ♥

Altså... 3 veterinærbesøk på en uke (to planlagte besøk og et akutt)...!!! Denne uken har vi vært på Enebakk Dyreklinikk både tirsdag, onsdag og torsdag. Nå får det være bra for en stund vel! Tirsdag var vi der med Pelle og Tolga til kontroll etter forrige gang. Stingene etter fjerningen av vorta på Tolga ble fjernet, så nå er hun i selen igjen. Det er både vi og Tolga glad for ♥ På onsdag ble det akuttime med Baloo. Hva som kan ha gjort han så dårlig er et lite mysterium, men han er heldigvis mer eller mindre seg selv igjen nå ♥ Torsdag, i går var det Kraft sin tur for veterinærbesøk. Hadde han visst hva som skulle skje, så hadde han nok strittet i mot. Jepp... kastrering nemlig! På sikt vil dette være bra for snille og gode Kraft, da han "mister huet" under løpetid (stresser, syter og går ned i vekt).

Da er det Kraft sin tur til å være innehund en periode ♥
 
Det er ikke store snittet som skal til for å fjerne ballene! Jeg har hele tiden syns at Kraft har hatt gedigne baller i forhold til størrelsen på resten av kroppen. Hehehe... veterinæren påpekte det samme! 

Besøk også gjerne vår hjemmeside http://www.huskybanden.com eller vår fbside https://www.facebook.com/pages/Huskybanden/186558051419185