Litt om gamlefar Baloo ❤️

Neoplasiene i hjerte, milt og lever og mulig bak i lysken får vi ikke gjort noe med. Egentlig ikke spondylosen i ryggen heller, men vi kan gjøre det best mulig for Baloo. Han får sine daglige to Rimadyl og aktivitetsnivå tilpasses. Reagerer bra på smertestillende. Det beste er egentlig rolige turer, men livskvaliteten settes høyere. Derfor får han fremdeles leke med favoritthuskyene sine litt hver dag. Vi bruker som oftest Enebakk Dyreklinikk til våre hunder, men også Indre Østfold Dyreklinikk. Det kommer helt an på hvem hund og hva det gjelder. I Baloo sitt tilfelle har vi også vært hos spesialister på Jeløy Dyreklinikk. Han blir godt fulgt opp for å si det sånn. 
I dag var det også kiropraktortime på gamlefar. Nina Restrup Strand er veterinær og kiropraktor. Har brukt henne tidligere på et par av huskyene da hun jobbet på en annen klinikk, men nå har hun begynt ved Indre Østfold Dyreklinikk. Supert for oss med en så dyktig dame i nærheten. I nærheten har vi også veterinær/kiropraktor Ellen Frisenfeldt Schmedling som vi har brukt på Baloo tidligere, men hun var fullbooket ut året. 
Det ser ut som Baloo har reagert bra på behandling i dag. Framover blir det det besøk hos kiropraktor og veterinær hver 6-8 uke. Også nyter vi hver dag og koser oss masse sammen. Savner å ha han med på lange skogsturer da, men har jo mange andre som gjerne vil.