Våre siste julibilder ♥

Her er våre siste juli - og sommerbilder, for hos oss starter høsten 1. august!

Her er jeg på tur med Kraft, Kari og Herman Kraft er stor og sterk som en bjørn, men er en veldig snill og grei gutt.

Like vakker på utsiden som innsiden

Fineste lille Kari

Herman og Kari To små robuste småtroll.

Octavia ble 12 uker fredag 28. juli Caroline tok henne med seg til Enebakk Dyreklinikk for vaksinering og helsesjekk. Octavia sjarmerte alle i senk, og det var ingenting å utsette på lille valpisen. Hun veide 9,3 kg, så vokser fort

Jeg besøkte Caroline på FOD Gården, og gikk flere turer Vi klarte gå oss litt bort også, så den På bildene vises øverst Caroline og staffemixen Tony bærende på leka si. Under bildet av Tony, favoritten min Leo, hvor Caroline og Todd går foran. På bildet ved siden av de er Tapper og Spike. Gamle Tapper var forresten kompisen til Baloo før vi hentet han. Tapper ble også for noen år siden kåret til Norges peneste hund. Utrolig at ingen har adoptert han

Flere FOD-hunder :-) Her er jeg og den flotte golden retrieveren Willy Han må være Norges staeste hund, men herlighet for en personlighet! På bildet ved siden av går Willy med schæfer/leonberger mixen Kiara. Under ser vi igjen Tony med en ny bamse, og til slutt border collien Buster.

Her er Moby, Jansson og jeg helt innerst ved Hallerud. Det var godt å få kjølt seg av i Lyserenvannet Og helt innerst her har jeg aldri møtt folk på stranda. Er nok en privat strand tilhørende gården som er under rehabilitering, men ingen har sagt noe på at jeg bruker den innimellom.

Jansson igjen i vannet, men her i Mjærvannet bare noen hundre meter hjemmefra Denne hunden elsker å løpe i vannet. Fremdeles er han Huskybandens store kløne, men er jo tross alt bare 8 mndr. Han har blitt mye bedre siden han flyttet hit 14. juni. Mye turer i kupert terreng osv har hjulpet på. Han har kun trukket litt med kickbike her, så er spent på å prøve han i spannet.

Huskybandens to yngste, Octavia og Jansson i farta på Mjærstranda

Baloo hjemme sittende på kjøkkenstolen Denne godgutten fyller 11 år om 2 uker, og hva kan jeg si annet enn at "OLD IS GOLD"

Den minste bikkja hos oss, lille Herman sittende på fanget mitt sammen med de to eldste Baloo blir som sagt snart 11 år i august, mens Emil blir 11 år i oktober Spørs hvor mye Emil kommer til å gå i spannet nå framover, men vil han skal han få være med.

Litt håndarbeid, men ikke noe nytt! Dette teppet strikket jeg for noen år siden av restegarn. Det ligger i den ene hundesenga. Begynner å bli godt brukt nå, så nå har jeg begynt å hekle lapper jeg syr på. Kan takke Octavia for hullet, men hva annet kan en forvente av slike små!

Besøk også gjerne vår hjemmeside http://www.huskybanden.com eller vår fbside https://www.facebook.com/pages/Huskybanden/186558051419185