Noen bilder og litt oppdatering ♥

Dagene flyr avgårde, og det er allerede en aldri så liten uke siden forrige blogginnlegg ♥ Kraft er i full trening igjen etter kastreringen. Stingene ble tatt i forrige uke og alt var bra. Allerede merket en positiv endring! Lexi var også til kontroll i forrige uke, og humper ennå rundt med skinne på beinet. Jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å gå... Lexi selv bryr seg ikke om skinna på beinet. Hun har løpetid og er mest opptatt av å erte gutta. Nærmer en hannhund seg hennes hundegård, så prøver hun dytte dåsa gjennom hundegårdsnettingen. Tullejenta ♥ Ellers står det bra til med alle sammen.
Caroline koser seg med Emil og Gonzo ute i hundegården ♥ Emil er fast innehund, bortsett fra innimellom på sommeren. Han styrer det som oftest selv! Nå ser det mer eller mindre ut som at Gonzo også kanskje blir det ♥ Han er ute når vi er borte, men får som oftest komme fort inn igjen når vi kommer hjem.
Dagmar syns det er kjedelig å stå alene i hundegård, men slik må det bli. Hun syns det blir altfor voldsomt når vi slipper mange av hundene.
Flinke Herman HELT løs for første gang, og han var så flink ♥ Langline har vært litt hemmende for han, så dette likte han.
Caroline ute å snørekjører med Emil, Oliver og Lilly ♥ Det gikk litt fort for Lilly i nedoverbakkene, så da løp hun løs, men alle syns det var gøy! Jeg hadde mest moro av stilen til Caroline som hadde mer enn nok i den slake nedoverbakken mot huset med å holde styr på Emil og Oliver. En god latter forlenger livet ♥
Et koselig stemningsbilde av Gonzo og Herman ♥  Det var et par ekstra rolige dager for alle lørdag og søndag. Vi hadde besøk av mamma og pappa, + at Caroline og jeg var travelt opptatt som tablemushere under Femundløpet. Jeg har litt dårlig samvittighet for det altså for det var helt nydelig vær i helgen, men det har det heldigvis vært flere dager. Tv 2 dekket det meste av Femundløpet med lange tv-sendinger som vi ville ha med oss. Om en måned er Finnmarksløpet med mer tablemushing, men det pleier aldri være så lange tv-sendinger der.

Besøk også gjerne vår hjemmeside http://www.huskybanden.com eller vår fbside https://www.facebook.com/pages/Huskybanden/186558051419185